Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen Hornbæk er en dansk modetøjsbrand, der desginer tøj til den modne kvinde. Stilen tager afsæt i visionen om at kreere designertøj med et elegant, klassisk snit, som samtidig er behageligt at have på. Designet er afslappet og pyntet på samme tid. 

spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%

Ilse Jacobsen gummistøvler og regnfrakker

Ilse Jacobsen har gennem tiden skabt en række populære designs, som mange har nydt godt af. Særligt er der dog to designs, som har haft særlig betydning for brandet.

De populære Ilse Jacobsen gummistøvler er blevet lidt af et ikonisk design for brandet. Gummistøvlerne er designet med snørebånd op langs skaftet, hvilket får dem til at skille sig ud i mængden af gummistøvler fra andre brands - eksempelvis det andet populære gummistøvle-brand Hunter. Snørebåndet er blevet et kendetegn for Ilse Jacobsens kollektioner af gummistøvler. 

Foruden de ikoniske gummistøvler er også Ilse Jacobsen softshell jakke en populær varer i brandets sortiment. Softshell jakken er lavet i et vandafvisende materiale, hvilket vil sige, at den fungerer som en regnjakke såvel som en vindjakke. Softshell jakkens særlige design og materiale gør den til den perfekte overgangsjakke, og passer til store dele af det vejr, som vi typisk oplever i et land som Danmark. 

Shop stort udvalg af Ilse Jacobsen kjoler 

Kjoler er en vigtig del af Ilse Jacobsens kollektioner. Brandet lancerer hvert år en række spændende produkter, som er kendetegnet ved spraglede mønstre, prints og farverige designs. Se det store udvalg af modetøj, og finde din nye Ilse Jacobsen kjole her på siden.

Køb nyheder eller gode tilbud fra Ilse Jacobsen udsalg her, hvor vi har samlet sortimentet fra en række danske webshops, så du kan shoppe Ilse Jacobsens modetøj, sko og støvler nemmest og billigst online hos os.

Se også nyheder 2017 fra Rosemunde, Billi Bi, Mos Mosh og mange flere her på siden.  Komplet Ilse Jacobsen kollection 2017 her på Miloo.dk

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen