InWear

Tøj fra InWear er klassisk og stilfuldt. Brandets design er holdt i rene linjer og enkle silhuetter, hvor der sjældent opleves perler, sten eller andre accessories. InWear hylder selvstændigheden, og tøjet henvender sig derfor i høj grad til den ambitiøse og selvbevidste kvinde, der gerne vil udstråle selvtillid og moderne femininitet. Brandet prioriterer flotte pasformer og høj kvalitet med gennemførte, men enkle og stilrene, detaljer. 

spar 30%
spar 30%
Kjole Ginny
1000,00 700,00 kr
spar 40%
Kjole Mirabel
1200,00 720,00 kr
spar 40%
Kjole Neo
1300,00 780,00 kr
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 25%
spar 25%

Derfor skal du vælge InWear

Fakta om InWear: 

  • Stiftet i 1969 i København.
  • InWear opstod, da manden bag, Niels Martinsen, manglede tøj til danserne på sin natklub.
  • Det var Niels Martinsen daværende kæreste, der designede den første kollektion.
  • Selvom første kollektion blev designet til dansere, er det langt fra der brandet befinder sig i dag. I dag er det ofte kvinder med kontorarbejde eller lignende jobs, der vælger tøj fra InWear.
  • Den moderne kvinde, der i dag køber tøj fra InWear, er typisk mellem 30 år og 55 år.
  • Nøgleord = feminint, urbant og stærkt.
Shop hele dit outfit hos InWear 

InWear designer hvert år sine kollektioner med helblik på at skabe fuldendte looks for modebevidste kvinder. Derfor indeholder alle brandets kollektioner en bred vifte af produkter og designs. Det betyder dog ikke, at tøjet ikke kan kombineres med styles fra andre brands. Det betyder blot, at du kan kombinere InWear styles på kryds og tværs og altid være sikker på, at ende med et outfit, der passer sammen.

Stilen er den samme ved hvert enkelt produkt i en kollektion. Finder du en kjole, du synes om, er du sikker på at kunne finde en jakke eller en bluse, der passer dertil. Falder du for et par fede bukser eller en sød nederdel, kan du med garanti kombinere det med en passende skjorte og frakke fra samme kollektion. InWear har gjort det nemt for deres kunder at finde alt det, de har behov på ét sted - det er da en service, der er til at forstå. 

Er du vild med InWear? Så vil du måske også synes om: Tiger of Sweden, Selected Femme, By Malene Birger og T by Alexander Wang

Hos Miloo er InWear repræsenteret med et stort sortiment. Vi har nemlig samlet produkterne fra en lang række danske webshops, så du kan shoppe InWear udsalg og tilbud samlet på ét sted. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen