Karen by Simonsen

Karen by Simonsen er med sine rødder dybt jordet i den danske og skandinaviske designhistorie. Det er et designerdrevet mærke med fokus på smigrende silhuetter og moderne suiting - og har været siden den blev grundlagt i 2009. Alt det væsentlige for det grundlæggende arbejdstøj er altid en integreret del af samlingerne - og kombineres med et bredt udvalg af perfekt designede trendstile, baseret på den nordiske designfilosofi med netop de rigtige detaljer, der gør Karen af ​​Simonsen Et one-stop-mærke til alle shoppingbehov for den moderne, stilfulde kvinde.

KAREN BY SIMONSEN er et dansk designdrevet mærke siden 2009.

Udseendet er utvivlsomt med fokus på de nye klassikere, trykkerier og moderne modetøj. De mest smigrende udskæringer og perfekte pasformer fremhæver dette til enhver tid.

-Den nyeste tilføjelse til den voksende kollektion er et udvalg af sko og håndtasker - opdaterede klassiske tasker og de mest smigrende sko silhuetter, med komfort i tankerne, der gør overgangen fra dag til aften til at se endnu mere let.

Som en del af DK Company-koncernen har mærket fremragende adgang til de bedste leverandører og distributører, hvilket giver Karen by Simonsen et utroligt prispunkt og samtidig en meget høj kvalitet i både passer og materialer. Dette kombineret med design æstetikken har vist sig at være eftertragtet af både skandinaviske og internationale butikker og detailhandlere - og har gjort Karen by Simonsen den stadig voksende succes det er i dag.

Karen By Simonsen-kvinden er påvirket af modetrends og holder sig opdateret

Men derudover blander Karen By Simonsen dette i sin egen stil og føler sig ikke nødt til at prøve hvert catwalk-look - hun vil hellere føle sig selvsikker og feminin ved at tilføje klædeskabe hæftede og sæsonbestemt Stilarter der passer ind i hendes udseende.

Samlet set er Karen af ​​Simonsen en kvinde, der ved hvad hun vil og er dedikeret til hendes valg - og hendes go-to brands.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen