Les Deux

Les Deux har udviklet sig til at være en mastodont på rekordtid

Les Deux lancerede deres første kollektion i 2011, og siden lanceringen har tøjselskabet haft ekstremt meget vind i sejlene. Bag selskabet står to unge ildsjæle, der bærer navnene Virgil Nicholas og Andreas von der Heide. Inden den første kollektion blev lanceret, havde de to unge gutter knoklet løs i to år, og disse to år havde de brugt yderst fornuftigt, hvorfor mærket med det samme vandt begejstring hos en bred skare. De lancerede nemlig et stilrent produkt af høj kvalitet, der appellerede bredt og til den moderne, modebevidste mand.

I dag findes Les Deux i mere end 100 butikker i Danmark, og tøjet er så småt også ved at indtage hylderne i internationale tøjforretninger. Særligt lande som Sverige og Tyskland har taget imod tøjet med åbne arme.

Tøj fra Lex Deux er kendetegnet ved at være stilrent, lækkert og ekstremt moderigtigt. Ofte er klædernes design yderst enkelt og simpelt, hvilket bevirker, at tøj fra dette mærke klæder stort set enhver. Les Deux’ kollektioner er altid yderst moderne, og du kan være sikker på, at deres kollektioner dikterer fremtidens mode.

Les Deux producerer alt fra caps til bukser

Les Deux producerer ikke blot en type tøj. Les Deux’ produktsortiment indeholder nemlig caps, bluser, jeans, T-shirts og forskellige strikvarer. Alt tøjet er produceret af materiale af yderst høj kvalitet, for eksempel er en del af tøjet produceret af egyptisk bomuld, og egyptisk bomuld bevirker, at tøjet har stor komfort. Ydermere er egyptisk bomuld medvirkende til, at tøjet har en unik, lækker pasform.

Du kan altså, hvis du har lyst til det, iklæde dig Les Deux-tøj fra top til tå. Et godt bud på et lækkert og fedt samlet look med tøj udelukkende fra Les Deux kunne være dette:

Ovenstående samlede look vil uden tvivl høste en masse positiv opmærksomhed i gadebilledet. Ovenstående eksempel på et look er blot en af de mange forskellige lækre tøjkombinationer, man kan lave med tøj fra Les Deux. Tøj fra Les Deux har desuden den store fordel, at dette med elegance kan kombineres med mange andre forskellige mærker, da tøj fra Les Deux altid er enkelt og stilrent.

Les Deux-tøj er yderst populært i kendisverdenen

En af årsagerne til, at Les Deux er blevet ekstremt populært på rekordtid, er formentligt, at tøjet har fået stor opbakning fra flere kendte danske mediepersonligheder, der uden tvivl har en del magt i forhold til branding af trends. Christopher, Morten Resen og Niklas Landin samt mange andre er ved flere lejligheder set iført tøj fra Les Deux.

Anerkendelsen fra en række stilede kendisser tilføjer uden tvivl tøjet noget værdi. Det er desuden ikke blot danske kendisser, der er blevet set iført Les Deux-tøj. Den store Hollywood-stjerne Orlando Bloom er for eksempel ved flere lejligheder set iført Les Deux-caps.

Fælles for alle kendisser, der ifører sig herretøj fra Les Deux, er, at disse er ekstremt stilbevidste. Det er mænd, der ikke bare lukker øjnene og griber ud efter noget tilfældigt i tøjskabet, men derimod mænd, som går meget op i, hvilket tøj de iklæder sig, og hvordan dette repræsenterer dem.

Hvis du kan lide Les Deux, kan du måske også lide disse brands?

Som sagt er en stor fordel ved Les Deux’ tøj, at dette, grundet dets enkle og stilrene look, kan kombineres med tøj fra utallige andre brands. Et af de brands, som tøj fra Les Deux kan kombineres med, med stor succes, er Just Junkies. Just Junkies er et brand, der også er kendt for at levere moderigtigt og innovativt tøj. Tøj fra Just Junkies plejer dog at være en smule mere eksperimenterende end tøj fra Les Deux.

Derfor er tøj fra netop Just Junkies en oplagt kombinationsmulighed, hvis man synes, at man vil give sit look lidt mere kant og ikke blot holde det enkelt og stilrent. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen