Mos Mosh

OM MOS MOSH: Det danske tøjmærke Mos Mosh har eksisteret siden 2010, hvor brandet lancerede sin første kollektion, der udelukkende indeholdt denimprodukter. Meget vand er løbet under broen siden og i dag blander brandet sig med de helt store inden for dansk og europæisk mode. Den perfekte pasform og det lille twist er hovedfilosofien bag Mos Mosh kollektionerne, der i dag indeholder designs, som tæller alt fra Mos Mosh skjorter og kjoler til Mos Mosh bluser og jakker. Dog er det stadig brandets produktion og design af underdele - Mos Mosh bukser, jeans og shorts - der placerer dem som et af de førende mærker på markedet. 

spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 25%

De perfekte Mos Mosh jeans og bukser

Selvom brandets kollektioner i dag tæller en lang række forskellige styles og designs, så var de nemlig bukser og jeans i denim, der udgjorde startskuddet for brandet tilbage i 2010. Det var dog ikke hvilke som helst jeans og bukser, som brandet lancerede. Det var de perfekte jeans og de perfekte bukser, som de selv udtrykte det. Denimjeans, der hidtil havde været ufleksible og stive, trængte ifølge brandets bagmænd til en fornyelse. De skulle gøre så behagelige som joggingbukser, natbukser osv. Derfor blev idéen og drømmen om at finde opskriften på jeans og bukser med den perfekte pasform den drivkraft, der fik brandet til at lancere sin første kollektion, og som stadig den dag er den bærende virksomhedsfilosofi blandt Mos Mosh' kreative designere og øvrige medarbejdere. 

Den perfekte, behagelige pasform blev kombineret med materialer i høj kvalitet og en enkel, men visuelt unik, signatur, og grundlaget for brandets særegne stil var planet i modeverdenen. Efter den vellykkede opskrift på de perfekte jeans og bukser fulgte tilsvarende opskrifter på shorts, knickers og toppe

Shop modetøj fra Mos Mosh 2017 hos Miloo

Hos Miloo.dk har vi samlet kollektioner fra Mos Mosh fra en lang række webshops, så du kan finde det hele på ét sted. Shop vores store udvalg af modetøj og accessories til kvinder fra Mos Mosh udsalg lige her, hvor du altid har mulighed for at klikke dig frem til de bedste tilbud og det største sortiment online. 

Brands du måske vil synes om: Lollys Laundry, Second Female, DAY Birger et Mikkelsen, Rosemunde

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen