Rue de Femme

Femininitet fra Rue de Femme - Er du på udkig efter feminine kjoler og skjorter til kvinder? Søger du tøj, som omfavner tidens trends, men som alligevel er unikt og helt sin egen? Så er svaret det danske brand, Rue de Femme, hvis speciale er eksklusive og luksuriøse modetøjskollektioner, der er til at betale. Rue de Femme har eksisteret siden 2014, hvor brandet lanceret som en del af den stærke modetøjsprofil PBO Groups, hvilket har været med til at sætte standarderne for Rue de Femme. Gennemført stil, godt håndvæk, en ansvarlig produktion og originale designs er nogle af de nøgleord, der ligger bag visionerne for brandet. 

spar 30%
spar 40%
spar 30%
spar 30%
spar 30%
spar 30%

Et elegant touch af smuk luksus – til billige priser på Rue de Femme

At Rue de Femme er en del af PBO Group-koncernen, er et kvalitetsstempel i sig selv. PBO kjoler har et ry for at være blandt de bedste på markedet, og denne standard er blevet overført til Rue de Femme. Også dette brand har fået et ry for at designe smukke kjoler i gode materialer og kvaliteter - dog til en billigere pris. Rue de Femme kjoler henvender sig - med sine mere eksperimenterende stilarter, udfordrende mønstre og prints - til en lidt yngre målgruppe end PBO, der snarere har den klassiske og enkle for øje.

Blandt Rue de Femme 2017 kollektionerne finder du dog også styles, der sigter efter den brede målgruppe. En Rue de Femme skjorte er et eksempel på en af disse styles. Rue de Femme skjorter er en vigtig del af brandet sortiment. Skjorterne er farverige, feminine, alsidige og klassisk på samme tid, og det er formentlig dette, der tiltaler de fleste kvinder. Rue de Femme skjorter kan udstråle power og et autoritært, stilfuldt look i samspil med en klassisk sort nederdel, men kan samtidig udtrykke et mere casual, afslappet look i kombination med et par RUE de FEMME bukser.

Rue de Femme designer kollektioner med inspirerende mønstre i unikke tekstiler, som skaber den eksklusivitet, der ofte er efterspurgt i modebranchen. Brandets enkelthed og feminine stil komplementerer tidens trends inden for modetøj til kvinder, hvilket er med til at placere Rue de Femme blandt de mest populære tøjmærker til kvinder for tiden.

Shop Rue de Femme udsalg 2017 og gode tilbud fra de nyeste kollektioner hos Miloo. 

Kan du lide modetøjet fra Rue de Femme? Så vil du nok også synes om: Second Female, Co'Couture og Gestuz

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen