Second Female

spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 30%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%

Second Female er et stærkt brand med hovedsæde i Københavns pulserende storbysliv. Den autentiske stemning fra indre København er en af de største inspirationskilder, når mærkets smukke designs udtænkes. Mærkets prioriterer et sofistikeret og skarpt skandinavisk look til overkommelige priser. Lad dig inspirere af vores store udvalg fra Second Female, hvis du er til den nyeste mode med et strejf af luxus til lave priser.

Det danske brand Second Female blev stiftet tilbage i 2000. Second Female har formået at ramme en ekstrem bred målgruppe med deres alsidige brand, unge som gamle, der nyder godt af de sæsonaktuelle designs, som brandet lancerer fire gange årligt.

Second Female er et brand med fodfæste i feminine, moderne og klassiske designs med et sofistikeret touch af en velkendt skandinavisk minimalisme.

I dag har virksomheden også indtaget den internationale scene med mere end 700 forhandlere verden over. Det skyldes formentlig, at brandets kreative designteam om nogen ikke bare har fingeren på pulsen af skandinavisk design, men også er med til at udvikle den. Det betyder blandt andet, at Second Female også løbende imellem deres fire årlige kollektioner leverer nye designs, der i høj grad afspejler det, der sker i modebilledet lige nu og her.

Second Female råder, foruden deres mange tøjdesigns, også over en bred vifte af accessories, heriblandt tørklædersmykker og tasker. Samtidig er det en eviggyldig grundregel for brandet, at priserne på deres designs skal holdes på et overkommeligt niveau, så alle kan være med.  

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen