Tiger of Sweden

spar 30%
Loafers Cesari
2299,00 1609,00 kr
spar 30%
spar 30%
spar 30%
Kjole Macen
1000,00 700,00 kr
spar 20%
Kjole Sheba
1700,00 1360,00 kr
spar 30%

Tiger of Sweden er et brand med en spændende historie, der går mere end 100 år tilbage i tiden. Brandet har altid lagt stor vægt på at producere modetøj i den lækreste kvalitet og i et tidsløst design. Særligt er brandet kendt for sine klassiske jakkesæt og sko til mænd, samt de stilrene Tiger of Sweden jeans og kjoler til den moderne kvinde. Accessories er også en essentiel del af Tiger of Swedens sortiment. Særligt er en Tiger of Sweden taske i høj kurs til både herrer og damer. Hvis du er til klassiske outfits, der aldrig går af mode, vil du elske tøjet fra Tiger of Sweden. 

Gennemført kvalitet i mere end 100 år

Tiger of Sweden har en historie, der går længere tilbage i tiden end de fleste andre populære brands. Faktisk skal vi mere end 100 år tilbage for at finde startskuddet til den stærke profil, som brandet besidder den dag i dag. Den lange historie er i sig selv i bedrift, der er værd at anerkende, men det er i særdeleshed brandets vedvarende succes, der for alvor placerer dem i positionen som et af verdens stærkeste brands.

Måske har du allerede gættet, at brandet er svensk, men vidste du, at Tiger of Sweden i de første 90 år af deres eksistens udelukkende specialiserede sig i jakkesæt til mænd? Helt indtil 1993 var det heri de fandt deres virkelige styrke.

Efter 1993 gennemgik Tiger of Sweden en udvikling, da brandet i årene op til denne tid oplevede et fald i salget af deres herrejakkesæt. Brandet begyndte nu også at designe tøj til kvinder og udvidede desuden deres sortiment til mænd. Tiger of Sweden udviklede sig således til brandet, som vi kender det i dag.

Tiger of Sweden har dog ikke ændret på deres grundlæggende filosofi for brandet, og er stadig den dag i dag en eftertragtet producent af jakkesæt – til både mænd og kvinder. Deres stil er klassiske designs med rene snit i lækre materialer.

Shop altid de bedste tilbud fra Tiger of Sweden udsalg hos Miloo. Vi har samlet kollektionerne fra flere webshops online, så du kan handle Tiger of Sweden til billigste pris. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen