Tretorn

Her finder du det bedste og lækreste udstyr, du skal bruge for at opholde dig ude i den skandinaviske natur med alle dens vejrmæssige luner. Regntøj i et flot og stilrent design, som du kan kombinere med smarte gummistøvler. Tretorn Se producerer også tennissko i diverse designs, hvis vejret skulle vise sig fra den pæne side.

Kig en tur rundt på siden og se de forskellige produkter. Du kan vælge mellem de skønneste gummistøvler i et utal af farver, så du kan finde et par, der lige matcher din jakke, cykel el. andet. Du finder også et væld af skønne regnjakker fra Tretorn Se, så det er bare at gå på opdagelse.

Hos Tretorn Se finder du et stort udvalg af gummistøvler, regnfrakker og tennissko.

Gummistøvlerne var Tretorns første produkt. Ud fra et ønske om at skabe en gummistøvle med de helt basale funktioner begyndte det svenske firma at designe fodtøj af høj kvalitet primært til fiskere og til brug i landbruget og militæret.

I dag fremstiller det svenske firma gummistøvler i et utal af varianter i naturgummi uden PVC. Der er støvler beregnet til brug i erhverv, hvor det er vigtigt at kunne holde sine fødder tørre, uanset hvor og i hvilket vejr arbejdet foregår. Inden for landbrug og fiskeri er gummistøvlen et af de mest brugte stykker fodtøj, hvilket stiller store krav til kvaliteten. Mange bruger også gummistøvler i sin fritid, da de er blevet et elsket stykke fodtøj, som man gerne bruger i haven, ved stranden eller simpelthen, når man skal på strøgtur. Gummistøvlen er blevet meget populær, måske netop fordi man i dag kan få den i et flot design og næsten lige den farve, man måtte ønske sig. Tretorn Se bestræber sig på at lave gummistøvler til enhver udfordring, så her finder du et rigtigt stort udvalg. Gummistøvlerne fås ikke bare i forskellige farver men også i forskellige længder. Du kan for eksempel vælge den helt korte, der nærmest minder om en galoche, og som er lige til at hoppe ned i. Andre typer har et middelhøjt skaft, som kan holde dine fødder tørre under lidt mere våde forhold. Er du for alvor udfordret med vejret eller med arbejde med vand, kan du overveje gummistøvler med et langt skaft.

 

Tretorn Se fremstiller en bred vifte af regnjakker og regnfrakker til både kvinder og mænd. Farverne varierer fra sarte pastelfarver over den klassiske gule til mere mørke og dæmpede farver. Alle jakkerne er fremtoner i et stilsikkert og klassisk nordisk design. Jakkerne har masser af detaljer med lommer, lynlåse, trykknapper m.m., og de udstråler god kvalitet og en enkel stil.

Tretorns udvalg af tennissko spreder også vidt. En sikker vinder er den retro-inspirerede hockeyboot af canvas. Den har gummisål og gummisnude samt snørelukning, og indersålen er antibakteriel. Støvlen fås også i en vinterudgave med vandtæt nylon og Goretex, så du kan holde fødderne varme selv i vådt og koldt vejr.

De klassiske sneakers går man heller aldrig fejl af. Her går retro-inspirationen igen, ligesom kvalitet hele vejen igennem er en selvfølge. Sneakers fås i forskellige materialer med canvas, nylon og ruskind, og sålen er af gummi, mens flere af skoene også har gummisnude. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen