Vero Moda

spar 50%
Hvem står bag Vero Moda? 

Navnet 'Vero Moda' er italiensk og betyder 'ægte mode'. Men selvom navnet stammer fra Italien, så er brandet Vero Moda pæredansk. Vero Moda har siden 1987 designet moderne stangtøj til kvinder i hele verden, og specialiserer sig i alt fra kjoler til jakker

Vero Moda blev lanceret hos den anerkendte, jyske Bestseller-koncern, og var som det første brand tiltænkt den unge modebevidste kvinde. Bestseller-grundlæggeren, , ville gøre Vero Moda til den unge kvindes foretrukne tøjmærke. Og for at udleve denne vission for brandet, krævede det nogle helt basale greb: tøjet skulle være trendy, men først og fremmest billigt. At Vero Moda er såkaldt stangtøj, skal derfor ikke læses som værende noget negativt og uoriginalt - det skal læses som en strategi, der har gjort tøjet tilgængeligt for alle. 

Fakta om Vero Moda: 
  • Vero Moda er repræsenteret i mere en 45 lande.
  • Med over 10.000 butikker er Bestseller-koncernen den modevirksomhed, der har flest butikker på verdensplan. 
  • Vero Moda udgør mere end 1000 af disse butikker.
  • ONLY og Jack & Jones udgør en stor del af de øvrige butikker
  • Af Bestsellers største konkurrenter kan brands som H&M og Gap nævnes.
  • Bestsellers butikker er dog typisk mindre en både H&M's og Gap's butikker. H&M's butikker er typisk mellem 500-1000 kvm2, mens Bestsellers butikker typisk er mellem 200-300 kvm2. 
  • Selvom Bestseller er den modekoncern i verden med flest butikker, så kommer den stadig ikke i nærheden af koncerner som Starbucks og 7-Eleven, som er repræsenteret med henholdsvis 21.000 og 51.000 butikker på verdensplan.
Verdens smukkeste kvinder står i spidsen for Vero Moda

At modetøj fra Vero Moda ikke bliver mindre værd af at være billigt, er de frontfigurer, som gennem tiden har stået i spidsen for brandet, et levende bevis på. Danske Vero Moda har nemlig et ry for at kunne tiltrække selv de allerstørste navne på den internationale modescene. Smukke kvinder som Helena Christensen, Christy Turlington, Gisele Bündchen samt modeikonet Alexa Chung har alle repræsenteret Vero Moda på den internationale modescene og i verdensomspændende kampagner. Et kvalitetstempel som de færreste danske brands formentlig nogensinde vil opnå.

Den frække lillesøter, Noisy May 

I 2013 udvidede Vero Moda sit sortiment, da de lancerede underbrandet Noisy May. Brandet Noisy May har siden opnået succes som den frække søster til Vero Moda, der hen henvender sig til den unge fashionista. Hende den livlige og udadvendte lillesøster, der gerne vil skille sig ud i mængden. Brandets kollektioner indeholder typisk et stort udvalg af designs i denim og læder, og så er brandet - ligesom storesøsteren Vero Moda - billigt! Se vores sortiment af Noisy May her

Shop modetøj fra Vero Moda online hos Miloo.dk. Vi sørger for at holde dig opdateret på nyeste kollektioner, udsalg og gode tilbud. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen