Viking

Viking er specialist i vandtætte sko, støvler og gummistøvler, som er tilpasset det særlige skandinaviske klima. Viking tilbyder både klassiske modeller, og har også et stort udvalg i moderigtige gummistøvler, støvler og sko. Med fodtøj fra Viking ved du, at du kan holde fødderne varme og tørre. Viking producerer vandtæt fodtøj til både mænd, kvinder, piger og drenge. Med Viking fodtøj kan du sikre dig, at hele familien har det rigtige, vandtætte fodtøj, når vejret viser sig fra sin fugtige side. Den populære Viking Kjenning Jr. GTX er et godt eksempel på at praktisk fodtøj fra Viking, er smart fodtøj.

Viking producerede sine første sko tilbage i 1920.

Siden da har Viking været igennem en forrygende udvikling, og i dag producerer Viking vandtæt og varmt fodtøj til hele det skandinaviske marked. Med en løbende produktudvikling, som er præget af høj grad af innovation, har Viking sikret sig en solid plads i blandt andet danskernes bevidsthed, når det kommer til praktisk, varmt og vandtæt fodtøj. Et godt eksempel herpå er den velkendte Viking Kjenning Jr. GTX.

Viking har siden starten i 1920, hvor produktionen primært bestod af traditionelle gummistøvler, udviklet sig til en producent, som ikke blot sikrer danskerne og resten af Skandinavien varme, tørre fødder i gummistøvlerne. I dag finder du både sko til herrer, damer, drenge og piger. Sko og støvler fra Viking er ikke længere bare praktisk fodtøj, men også moderigtigt fodtøj, som er med på det sidste nye. Viking laver sko og støvler til familiens yngste, men du finder også Viking fodtøj til resten af familien. Viking laver både de praktiske sko, støvler og gummistøvler, og du finder også sportsmodeller, som kan bruges, når vandreture eller andre udendørs aktiviteter skal gennemføres.

Den populære Viking Kjenning Jr. GTX, er blevet indbegrebet af den perfekte vinterstøvle blandt danskerne. Den har med sin unikke karrygule farve med de brune ruskindsdetaljer et særpræg, som gør, at de fleste danskere kender denne vinterstøvle fra Viking. Støvlen har en varm Gore-Tex membran, så du kan holde varmen, næsten uanset hvor koldt vintervejret er. Samtidig har støvlen en blød og særdeles fleksibel gummisål under hele bunden, så du vil opleve den som særdeles behagelig at have på, og du kan derfor gå lange strækninger, og være sikker på, at du både har komfortabelt og varmt fodtøj uanset vindt og vejr. Viking Kjenning Jr. GTX sidder godt på foden, hvilket er et ultimativt krav i forhold til vinterstøvlers komfort. Desuden er støvlen åndbar, så dine fødder kan få tilpas med luft, uden at du kommer til at fryse eller føle, at der kommer træk ned til dine fødder. Med andre ord så er du sikker på at få en vinterstøvle, som kan opfylde alle behov i forhold til det danske vintervejr med støvlen fra Viking. Viking er meget mere end Viking Kjenning Jr. GTX. Viking er også gode børnesko og børnestøvler til vuggestuen, børnehaven, skolen eller fritidshjemmet. Vikings gode kvalitetsstøvler og sko sikrer dine børn holdbare sko og støvler, som kan tåle at blive brugt.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen