Modetendenser for kvinder - Efteråret 2020

Modetendenser for kvinder - Efteråret 2020

Modetendenser for kvinder - Efteråret 2020

Vejret er langsomt begyndt at skifte, og der bliver koldere og koldere. Selvom det er trist at vinke farvel til sommeren, så er der heldigvis noget at se frem til – nemlig efterårsmoden. I denne artikel har vi samlet nogle af de største modetrends for kvinder, som du skal holde øje med i efteråret 2020. Moden byder på lidt af hvert i efteråret, så du burde sagtens kunne finde noget, der passer perfekt ind i din garderobe.

 

Oversized 90’er jakkesæt

I 90’erne var man helt vilde med oversized jakkesæt, og nu er det altså kommet på mode igen at iklæde sig blazer og jakkesætsbukser, som er et par størrelser for store. 90’er jakkesættet giver noget maskulin og rå kant, men ønsker man at bløde looket lidt op, kan man med fordel style det med ekstra feminine smykker og sko. 

 

Kraver i alle former, størrelser og farver

Hvis man skal følge den tendens, som mange af de helt store modehuse har vist på catwalken den seneste tid, så skal vi i efteråret bære trøjer, toppe og jakker med kraver. Her taler vi både store og små kraver, og et godt tip er at investere i en af de smarte, aftagelige kraver, så at du nemt kan få en flot krave på stort set hvilken som helst af dine trøjer.

 

Lækkert læder

I efteråret kommer vi ikke uden om læder-trenden, og der er næsten ikke nogen grænser for, hvordan du kan inkorporere læder i dit look. Du kan eksempelvis iklæde dig en lækker bodycon læderkjole, svinge en lædertaske over skulderen eller iklæde dig en lang læderfrakke for at tiltrække lidt ekstra opmærksomhed. Undgå dog at gøre dit læder-look for rocket – i efteråret går man nemlig efter et mere elegant læder-look. 

 

Synes du at denne trend lyder lidt for dyr til dig? Frygt ikke. Du behøver ikke gå ud og investere i ægte læder. I dag ligner meget kunstigt læder den ægte vare, så det kan du trygt gå ud og investere i. 

 

Trenchcoat

Som set så mange gange før så er trenchcoaten en af de helt store tendenser, når vi går den koldere tid i møde. Det er heller ikke så underligt, da trenchcoaten er den perfekte overgangsjakke, og med dens klassiske og minimalistiske look går den perfekt til de fleste outfits. 

 

Color Blocking

Trenden med color blocking går ud på, at man skal sammensætte sit outfit i farver, der står i kontrast til hinanden. Farverne skal gerne være vilde og sprudlende, og specielt pink og mørkegrøn er in i efteråret. Så spring endelig ud i at eksperimentere med farvepaletten og husk, at farvekombinationerne næsten ikke kan blive for vilde.

 

Joggingtøj

Hvem havde troet, at man kunne være moderigtig i et par joggingbukser og en afslappet hættetrøje? Uanset hvad så elsker vi det. Det er blevet in at have et afslappet look så invester gerne i et matchende, lækkert sæt joggingtøj og tag et par flotte sneakers på dertil. Vil du give looket lidt ekstra, kan du tage nogle iøjefaldende smykker på eller svinge en lille, feminin taske over skulderen. 

 

få nyhedsbrevet

Til toppen