Hættetrøjer

Hættetrøjen er nok en af de mest elskede stykker tøj. En god ven, når man trænger til varme og hygge, og én man altid tager med, når man skal på farten. Non-Sens sweatshirts giver dig lækre trøjer i en enkel pasform og med forskellige detaljer. Nogle udmærker sig med at have en stor kængurulomme på maven, mens andre har 2 lommer og er gennemskåret af en lang lynlås. Ens for dem alle er dog, at de har en stor hætte, som er med til at give et casual udtryk.

Hættetrøjen er en rigtig feel good trøje, som du kommer til elske.

spar 50%

Skab din helt egen personlige stil med en hættetrøje fra Non-Sens. Mærket Non-Sens har skabt en unik kollektion af sweatshirts, der også omfatter hættetrøjer. Trøjerne er designet til dig, der godt tør være dig selv, og som har lidt attitude og en sikker stil.

Hættetrøjens mange sider

Brug hættetrøjen sammen med et par smarte jeans for et afslappet og casual look. Skal du være street smart, kan du kombinere hættetrøjen med en cap og et par slidte jeans. En hættetrøje med lynlås kan også fungere som en jakke, når vejret ikke er alt for fugtigt eller for koldt. Og skal du ud og vise den pæne side frem, men lige har glemt at få strøget skjorten, så fortvivl ikke. En hvid T-shirt under en åbentstående hættetrøje med en blazer uden over, får dig til at se brand godt ud og viser, at du også har stil og overskud. Kombiner også gerne dit look med et par smarte lædersko og nogle lækre jeans, så er du sikker på, at den går rent hjem.

 

Hættetrøjen, der blev stueren

Hættetrøjen har sine rødder i den amerikanske undergrund, hvor den også kaldes en hoody. Men efterhånden som årene er gået, har hættetrøjen fundet vej ind i ethvert garderobeskab og i de flestes hjerter. Hættetrøjen er blevet alle mands eje, og det er den måske netop fordi, den kan flere ting. På den ene side giver den et råt udtryk med sin store hætte og sin baggrundshistorie, og på den anden side sender den signaler om hygge og varme.

 

Vælg din helt egen stil med en hættetrøje fra Non-Sens, - det er nemlig slet ikke ”nonsense”. Non-Sens sweatshirts kollektion kommer bredt omkring både med deres designs og med deres valg af farver. Farveskalaen spænder bredt fra lyse pastelfarver, der signalerer varme, ro og hygge, - til de mere mørke farver og grå, der udtrykker råhed, styrke og en uformel stil. Så hvis du går efter et cool og stilsikkert look, går du aldrig fejl med en hættetrøje fra Non-Sens sweat shirt serie.

Til trods for en forholdsvis enkel grundform, har hættetrøjen en god pasform, og der er masser af forskellige detaljer i kollektionen af sweatshirts, hoodies og hættetrøjer. En snøre rundt i hættens kant giver dig mulighed for at snøre den tæt til hovedet, og med hænderne i den store kængurulomme er det bare med at ”chill out and feel good”.


 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen