Sommerjakker

Et stort sortiment af sommerjakker til herrer og damer

Et sortiment af sommerjakker tæller et bredt udvalg af forskellige typer jakker. Overgangsjakker, softshelljakker, forårsjakker og trenchcoats. Alle disse kan på den ene eller anden måde - lidt paradoksalt for nogle - betegnes som sommerjakker. Lidt misvisende er en sommerjakke nemlig ikke kun en jakke, som vi bruger om sommeren. Det er en fællesbetegnelse for den lette jakke, som mange bruger fra sidst på foråret til et godt stykke ind i efteråret.

Cool sommerjakker til mænd 2017

En cool læderjakke er også et bud på en såkaldt sommerjakke. Den er perfekt til de lune sommeraftener i Danmark, hvor temperaturen kan afvige drastisk fra dagstemperaturerne. En læderjakke har endda den fordel, at den kan bruges på store dele af året - kombiner læderjakken med en tyk sweater eller strik, og den kan bruges et godt stykke ind i efteråret og vinteren. 

Foruden en læderjakke til mænd er også en bomberjacket en populær model til herrer, der er på udkig efter en cool og praktisk sommerjakke. Cowboyjakker og korte trenchcoats har ligeledes været en del af jakkemoden til den moderne mand de seneste år. Tag et kig på vores store sortiment af sommerjakker til mænd her. 

Flotte sommerjakker til kvinder 2017

Sommerjakker til damer tæller ligesom sommerjakker til mænd et bredt sortiment af forskellige typer jakker. Faktisk er mange af de typer sommerjakker, der er moderne til mænd, også dem der hitter til kvinder: læderjakker, trenchcoats og bomberjackets. Den storeforskel på sommerjakker til kvinder og sommerjakker til herrer er jakkernes designs, mønstre og farver. Blandt vores store udvalg af lette jakker til damer finder du en lang række forskellige modeller fra populære brands som Vero Moda, Vila og Dorothy Perkins. 

Køb sommerjakker uden for sæson og spar penge 

Skal du købe ny sommerjakke? Selvom det måske ikke lige er det, du typisk tænker på i vinterperioden, så kan det faktisk være en rigtig god idé, at købe en sommerjakke i denne periode. Der kan nemlig være mange penge at spare. Hos mange webshops er sommerjakkerne på udsalg i denne periode, og der er derfor god chance for at købe din nye sommerjakke på tilbud til en god pris. 

Hos Miloo har vi samlet udvalget af sommerjakker og overgangsjakker fra mange danske webshops, så du kan shoppe et bredt sortiment på ét sted. På den måde bliver det nemmere for dig at shoppe sommerjakker online. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen