Vinterjakker

spar 40%
spar 30%
spar 30%
spar 30%
spar 30%
spar 50%
spar 50%
spar 40%
spar 50%

Er du typen, der bare ikke gider gå og fryse? Så skal du sørge for at få en god varm vinterjakke. Heldigvis har vi samlet det bedste udvalg af vinterjakker og gode tilbud lige her. 

Hvilken vinterjakke skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken vinterjakke du skal vælge? Så skal du tænke over, hvad du skal bruge den til. Er du mest bytypen, der tænker på dit look - eller er du hardcore udendørsmenneske, som skal have en super praktisk vinterjakke? Hvis du bruger vores filter øverst, kan du sortere i mærker og størrelser, så du finder den helt rigtige jakke til dit brug. Du skal især kigge på ydermateriale og fyld, når du skal vælge din næste vinterjakke.

Dunfyld - Jakker med dunfyld er kendt for deres lave vægt. Det er i dunene, du finder den bedste isolering i forhold til vægt. Til gengæld er dunfyld ikke så praktisk i fugtigt vejr. Så skal du være våd, skal du ikke vælge en jakke med dunfyld. Dog findes der dunjakker med en vandtæt membran. Så kan du også bruge jakken under fugtige forhold.

Syntetisk fyld - Syntetiske fibre bibeholder deres isoleringsevne, selv hvis de bliver våde. Derfor kan jakken med syntetiske fibre være det helt rigtige valg, hvis du ved at du skal bruge jakken under fugtige forhold. De syntetiske fibre vejer mere end dunfyldet, men det opvejes af de gode egenskaber i fugtigt vejr.

Vinterjakker fra de bedste brands

Du finder vinterjakker fra de fleste brands her. Uanset om du er til Hummel, Danefæ eller outdoormærker som Helly Hansen og Didrikson, finder du en vinterjakke der passer til din smag og dit brug. Priserne - De er altid skarpe, for vi finder de bedste tilbud og udsalg på vinterjakker.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen