Hugo Boss

En af de ting, som Hugo Boss er kendt for, er sine eksklusive og flotte jakkesæt, der tilpasses den enkelte kundes behov. Det sikrer, at pasformen altid er i orden, så jakkesættet sidder rigtigt på den enkelte mands krop. Af netop denne grund er et Hugo Boss jakkesæt et populært valg til manges bryllup, hvor gommens bryllupstøj helst skal gøre bruden blød i knæene, så snart hun træder ind i kirken. 

spar 4%

Find det perfekte jakkesæt fra HUGO BOSS MEN 

Foruden et skræddersyet Hugo Boss jakkesæt i god kvalitet kræver et fuldendt outfit, ifølge BOSSEN selv, et par håndproducerede Hugo Boss business sko. Boss Tailored skoproduktion ligger i Italien, som er kendt for netop denne type produktion af beklædningsgenstande. Godt håndværk i læder er italienernes specialitet. Køber du et par lædersko fra Hugo Boss Men kollektionen, er du derfor sikret den kvalitet, præcision og sans for detalje, som ingen andre mestre bedre. Skoene er lavet i ægte kalveskind i et udvalgt af forskellige farver og tilført et perfekt finish med en luksuriøs mørkerød kant og farvet rød sål. Det er de perfekte sko til arbejde, brylluppet og pæne sko til fest. 

Boss Orange - det pæne klassiske look

Shop Hugo Boss jakker, sko, skjorter og poloer fra brandets BOSS Orange kollektioner. Her finder du noget for enhver smag, når du klikker dig gennem brandets mange styles. Selvom BOSS Orange ofte forbindes med tøj til mænd, så findes der typisk en næsten lige så stor kollektion til kvinder. Blandt styles i BOSS Orange 2017 kollektioner til kvinder finder du blandt andet et stort udvalg af elegante kjoler, bluser, t-shirts og jakker - narturligvis med farven orange, som gennemgående tema.  

Boss Green - sportstøj til de aktive

BOSS Green er Hugo Boss' brand til sportentusiaterne. Hvert år lancerer Hugo Boss flere kollektioner med sportstøj til både mænd og kvinder. Og når farven orange er det gennemgående tema i BOSS Orange kollektionerne, så kan I vel næsten gætte, hvilken farve de forskellige styles i BOSS Green kollektionerne her tilfælles, ikke? Løbebukser, sweatshirts og jakker deler naturligvis små detaljer i farven grøn. 

Hugo og Boss - tøj til drengerøven og chefen

Brandet Hugo Boss spænder over en bred vifte af fede kollektioner til både mænd og kvinder. Blandt brandets styles finder du både tøj til den unge mand - den stilbevidste drengerøv - der foretrækker en cool Hugo Boss jakke, sweatshirt og jeans, og til den moderne klassiske business mand, der gerne vil se ordentlig ud i tøjet, når han skal på job eller til fest. Ham der foretrækker elegance, kvalitet og et stilrent look - eksempelvis iført et flot jakkesæt, en skjorte og en flot Hugo Boss ur. Til kvinder kan du shoppe Hugo Boss' kvalitetstøj, der udstråler stil og klasse. 

Vidste du, at du også kan købe en Hugo Boss parfume eller Hugo Boss Kjole? Shop nyheder fra Hugo Boss 2017 kollektion her, eller find gode tilbud fra Hugo Boss udsalg. 

Kan du lide tøj fra Hugo Boss? Så vil du formentlig også synes om: Tiger of Sweden, Polo Ralph Lauren og Hackett

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen