Selected

Brandet SELECTED er et dansk unisex-brand fra 1997, der designer modetøj til kvinder og mænd. Brandet er delt i to forskellige underbrands med de fransk-inspirerede navne: SELECTED Femme og SELECTED Homme. Begge brands bygger på en autentisk, minimalistisk ideologi med fokus på kvalitet. Brandet henvender sig til en bred målgruppe af mænd og kvinder, som synes om design med kant og en international tone. SELECTED er en del af den etablerede Bestseller-koncern, der blev stiftet i 1975.

spar 50%
spar 50%
spar 20%

SELECTED Femme - modetøjskollektioner til kvinder

SELECTED Femme kjoler er perfekte til kvinder, der ønsker at udstråle et sofistikeret, klassisk og cool look. En SELECTED Femme kjole kan både dresses op til en aften i byen og ned til en dag på jobbet. Kombiner kjolen med en feminin SELECTED Femme jakke og et par pæne SELECTED Femme sko, og looket passer pefekt til en festlig aften. Til en dag på jobbet kan du med fordel kombinere kjolen med et par fede SELECTED Femme jeans og en cool SELECTED Femme blazer. Kollektionerne fra SELECTED Femme er karakteriserede ved elegance og skandinavisk æstetik.

SELECTED Homme - modetøjskollektioner til mænd

SELECTEDs kollektioner til mænd udtrykker en diskret charme med kant. SELECTED Homme jakkesæt er særligt populære hos mænd, der værdsætter kvalitet og god smag, men som ikke vil betale en formue for et jakkesæt. SELECTED Homme jakker og jakkesæt er billigere end langt de fleste andre lignende brands' tilsvarende på markedet. Kombiner jakkesættet med en lækker SELECTED Homme skjorte i god pasform og kvalitet og et par flotte SELECTED sko, og du er good to go til en festlig aften i byen. SELECTED HOMME har fokus på detaljer og god kvalitet.

SELECTED er en del af tøjkoncernen Bestseller

SELECTED produceres af den jyske tøjkoncern Bestseller. Bestseller er en international familieejet tøjvirksomhed, som blev grundlagt i 1975 af Troels Holch Povlsen og Merete Bech Povlsen. Tøjkoncernen står bag mere end 20 individuelle modemærker, hvor altså SELECTED er et af disse. Ud over SELECTED står tøjkoncernen også bag mærker som Name it, Only og Vero Moda.

SELECTED blev lanceret i 1997. Dengang var brandet dog udelukkende henvendt mod mænd. Tøjet kom på hylderne i samtlige Jack & Jones-butikker landet over, og i løbet af få år blev brandet yderst populært. Det blev faktisk så populært, at det i 2008 blev adskilt fra Jack & Jones. I stedet fik brandet sine egne butikker, og i den forbindelse begyndte SELECTED også at producere tøj til kvinder.

Hvis du godt kan lide tøj fra SELECTED, kan måske også lide tøj fra disse brands?

Hvis du er tilhænger af SELECTEDs kollektioner, er det sandsynligt, at du også vil værdsætte tøj fra Vero Moda, Only, Bertoni og Tiger of Sweden. En del tøj fra disse mærker minder nemlig om tøj fra SELECTED.

Vero Moda og Only producerer tøj til hunkønnet, mens Bertoni henvender sig mod mændene. Tiger of Sweden er, ligesom SELECTED, et unisex brand. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen