Tommy Hilfiger

Amerikansk collegestil 

Modebrandet Tommy Hilfiger blev grundlagt i 1985. Det originale brand kan kendes på sin åbenlyse Classic American Cool-stilart, der ikke slår tvivl om brandet oprindelse. På trods af den amerikanske oprindelse og fortsatte dyrkelse af den amerikanske kultur, så har brandet i dag hovedsæde i Asterdam.

Tommy Hilfigers kollektioner til både mænd, kvinder og børn er tidsløse med et preppy look. Designet minder - i særdeleshed Tommy Hilfigers jakker og trøjer - om de typiske collegesweatshirt. Kollektionene er typisk holdt i klassiske amerikanske farver; blå, rød og hvid, hvilket repræsenterer det ultimative symbol på USA - nemlig det amerikanske flag. 

Eksklusivt hverdagstøj til alle

Tommy Hilfiger har specialiseret sig i at designe og producere eksklusivt hverdagstøj i ordentlig kvalitet. Sortimentet henvender sig til både mænd, kvinder og børn. Det er dog primært Tommy Hilfiger til mænd, der tiltrækker den største opmærksomhed. Blandt Tommy Hilfigers sortiment finder du en bred vifte af produkter som jeans, strik, sweatshirts, skjorter og poloer i en kvalitet, som man finder hos de færreste. Du kan også shoppe Tommy Hilfiger sko, sandaler og accessories som ure og tasker, blandt sortimentet på Miloo.  

Også eksklusivt skræddersyet tøj - i særdeleshed jakkesæt - er en del af Tommy Hilfigers herrekollektioner.

Shop Tommy Hilfiger udsalg her på siden. Er du vild med Tommy Hilfiger? Så vil du garanteret også synes om: POLO Ralph Lauren, ETON, Tiger of Sweden og GANT

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen