Pyjamas

Søndag er den helligste dag på ugen, medmindre kalenderdatoen har slået juleaftensdag. Søndag er nemlig mange familiers helligdag, hvor de hygger sammen med stearinlys, film og slik derhjemme. På sådan en dag er det typisk at beholde pyjamassen på hele dagen og dermed skrue op for hyggen. Vi går vinteren i møde, og det er højsæson for pyjamasser og hyggetøj. Derfor er det en god ide allerede nu at alliere dig med dit nye outfit til hyggedagene, så du har et sæt tøj, du altid kan slappe fuldstændigt af i, når du er hjemme.

Pyjamas i forskellige afskygninger

Selvom vi alle i 90’erne sang med på “Bananer i pyjamas”, så er pyjamasser ikke forbeholdt bestemte aldersgrupper eller køn. Derfor har altså hverken bananer, børn eller kvinder monopol på pyjamassen, så alle kan - høj som lav, ung som gammel - iklæde sig pyjamasen om natten, om søndagen, fredag aften eller tirsdag morgen. En pyjamas er rar at have på, og det er ikke for sjov, den er at finde i de fleste garderober. I gamle dage var pyjamassen en natskjorte og lange bukser til mænd, mens kvinderne ofte iklædte sig lange natkjoler som pyjamas. Men i dag ser moden noget anderledes ud, og der er derfor mange forskellige alternativer til den klassiske silkepyjamas med skjorte og lange bukser. I dag er natskjorten nemlig skiftet ud med en t-shirt og et par boxershorts for mange mænds vedkommende, mens kvinderne stadig kan vælge mellem natkjoler, bukser og shorts med dertilhørende overdele.

Hold dig varm gennem vinteren med en god pyjamas

Er du romantisk af natur, kan du vælge at tilkøbe en matchende natkjole til dit næste sæt lingeri. Er du mere til hygge og videoaften på sofaen, så kan du helt sikkert også finde din nye pyjamas hos os. Vi har samlet en masse gode forhandlere, der alle sælger pyjamas af høj og blød kvalitet, som du vil være glad for i mange år. Hos os kan du finde pyjamas til mænd, kvinder og børn, så du behøver kun besøge ét sted, hvis hele familien skal have nyt nattøj til gode priser.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen