Morgenkåber

spar 30%
spar 40%
spar 50%
Morgenkåbe
399,00 200,00 kr
spar 20%
spar 40%
spar 10%
spar 20%
spar 30%
spar 10%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 10%
spar 10%
spar 30%
spar 10%
spar 30%

En morgenkåbe leder ofte tankerne hen på hoteller. For på hoteller får man ofte udleveret en morgenkåbe og et par badetøfler - se, det er følelsen af et afslappende hotelophold. Men det er også muligt at få denne afslappede følelse derhjemme, da der findes mange lækre morgenkåber på markedet. Og du behøver ikke at købe den klassiske hvide morgenkåbe, hvis du er mere til farver, for der findes nemlig mange forskellige.

Morgenkåber til kvinder og mænd

En morgenkåbe er funktionel i mange situationer. Den er god som badekåbe, når du står op om morgenen og har brug for et eller andet at slynge om dig, mens du gør dig klar. En morgenkåbe er også god, når du er syg og ikke har lyst til at have noget på kroppen, der strammer. Der er en morgenkåbe i bomuld god, fordi den holder dig varm. Ønsker du i stedet at have en tyndere morgenkåbe til sommer, er det en god ide at se dig om efter en morgenkåbe i silke eller polyester. De er ofte meget elegante, mens morgenkåber af bomuld er tykke, varme og kan fungere som et håndklæde efter bad. Til kvinder finder du på Miloo alt fra røde, pink og hvide morgenkåber i bomuld, silke eller polyester, så du kan føle dig som alt fra en prinsesse til en hotelgæst. Til mændene har vi primært bomuldskåber. En morgenkåbe i bomuld kan få enhver mand til at føle sig som en konge. Her er alverdens farver og striber, men du kan også finde de enkelte hvide eller sorte badekåber.

Pak dit barn ind i en blød morgenkåbe

Vi har også gode badekåber til børn. En morgenkåbe til din baby er nyttig, når du/I har badet, for så er det let at komme en morgenkåbe på og ordne andre ting, mens din søn eller datter tørrer. Du kan også købe et håndklæde med hætte til dit barn, så han/hun kan putte sig ind i håndklædet uden selv at skulle holde det på. Morgenkåben er altså en god start på dagen for både dig og dit barn. Tro os, når vi siger, at morgenkaffen smager endnu bedre, når den nydes i en blød og varm morgenkåbe og dagens avis.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen