Træningsbukser

Har du også gode ambitioner om at komme i gang med træningen? Måske er du allerede godt i gang men søger lige et ekstra skud motivation? Der er ikke noget, der kan øge motivationen til træning så meget som noget nyt træningstøj! Det er vi helt klar over her hos Siloo, og vi har derfor shorts og tights til træningen fra mere end 20 forskellige populære mærker, blandt andet de populære Puma træningsbukser. Uanset hvilken stil og længde du søger, har vi kun de bedste modeller og priser – så tag et kig og bliv inspireret til din træning herunder!

Lækkert træningstøj kan hjælpe dig til at præstere bedre; hvis du føler dig godt tilpas i dit tøj, kan du lægge al fokus i at gøre det godt på løberuten, i dansesalen eller til karateundervisningen. Derfor er komfort og kvalitet vigtige ting at se efter, når du leder efter de nye bukser til træningen. Det er vi selvfølgelig opmærksomme på hos Miloo, og vi forhandler derfor kun træningstøj af høj kvalitet.

Gode træningsbukser kan bruges til (næsten) alt
Ligesom træningstrøjen kan den gode træningsbuks bruges til de fleste former for træning. Skal du op på cyklen, er et par shorts med pude naturligvis det mest optimale, ligesom badebukser bare egner sig bedst til svømning. Der er dog mange former for træningsbukser, som kan bruges til det meste. De klassiske tights er gode til både indendørs og udendørs aktiviteter, ligesom løse shorts egner sig til både boldspil og akrobatik. Det er blot op til dig, hvad du føler dig bedst tilpas i – og hvad vejret kalder på. Nogle kan lide et par tætsiddende tights, mens andre bedre kan lide, at bukserne sidder løst.

Korte shorts og tykke tights
Selvom de fleste træningsbukser kan bruges til den meste træning, er der selvfølgelig forskel på, om vejret byder på 30 grader og sol eller minusgrader og isslag. Derfor har du selvfølgelig også brug for forskellige slags træningsbukser. Et par korte shorts er optimale til de varme dage på løbeturen, mens de tykkere, lange tights egner sig godt til træning om vinteren. Det er nemlig vigtigt, at kroppen holdes varm under træningen.

Tidens mest populære brands
Selvom de skal være super praktiske, når de skal svedes i, vaskes ofte og generelt udsættes for lidt af hvert, må træningsbukserne gerne være smarte og stilede på samme tid. Derfor har vi samlet de mest populære brands i tiden her på siden. Vi har shorts og tights fra populære mærker som Kari Traa, Adidas, Fusion og Purelime. Mest populære er dog de forskellige Puma træningsbukser, som findes i forskellige farver, mønstre og priser.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen