Pieces

Pieces er et dansk brand, der blev stiftet i 2003. Brandet er en del af Bestseller-koncernen, der også tæller populære danske modemærker som ONLY, Vila og Vero Moda. Pieces designer tøj og accessories til unger kvinder, som typisk er i alderen 18-35 år. Pieces er i dag især kendt for sin Pieces undertøjs kollektion, Pieces velour kjole eller Pieces tørklæde. 

spar 55%
spar 55%
spar 55%
spar 55%
spar 55%
spar 55%

Om Pieces - smykker, tasker og modetøj til kvinder

En særlig populær varer for brandet er Pieces bukser. Brandet har opnået succes med sine Pieces leggings i samme materiale som jeans, men med en lynlås i midten bagpå fremfor foran. Bukserne er typisk designet med meget enkle detaljer og såkaldte "snydelommer" med henblik på at minimere folder og fylde. På den måde er bukserne perfekte som leggings, du kan have på under en kjole, nederdel eller lignende. 

Tag også et kig på Pieces smykker, som er billigere end mange andre alternativer på markedet. 

Pieces tørklæder - et bredt sortiment med alsidige designs

Hos den lidt mere modne kvinde er Pieces accessory-kollektioner meget populære. Særligt brandets mange tørklæder, der findes i en lang række smarte designs, fede prints og flotte farver. Også Pieces tasker er populære hos den brede målgruppe. Shop Pieces tøj og accessories på tilbud hos Miloo. Køb det bedste fra Pieces udsalg her på siden, hvor vi har samlet et stort udvalg fra en lang række danske webshops. Shop Pieces online her. 

Kan du lide Pieces? Så kan du formentlig også lide vores store sortiment af produkter fra anerkendte brands som Selected Femme, Shoe the Bear og Becksöndergaard.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen