Armbånd

Armbåndet er en undervurderet accessory. Det forsvinder ofte i en verden af dyre og smarte ure, men sandheden er, at et feminint eller råt armbånd kan gøre lige så meget for dit outfit, som et ur kan - lige med undtagelse af at fortælle dig, hvad klokken er. Et smukt armbånd er en diskret måde at pynte og pifte et outfit op på. Det personlige ved et outfit ligger i detaljen, og et fint armbånd er et rigtig godt bud på denne detalje. I flere år har det været moderne at få tatoveringer på og omkring håndleddet, som eksempelvis en af Danmarks mest populære sangerinder, Medina, har det. Håndledstatoveringer giver tilnærmelsesvis den samme effekt som et armbånd. De tilfører indivisualisme og personlighed til stilen. I modsætning til at smukt armbånd er tatoveringer dog ikke noget, man lige skifter alt efter humør. En tatovering er permanent, mens et armbånd er udskifteligt, og det synes vi, er skønt - så er der nemlig en god undskyldning for at shoppe! 

Her i kategorien finder du armbånd til både mænd og kvinder, og vi kan godt garantere, at her er noget for enhver smag. Blandt vores alsidige sortiment fra en række danske webshops finder du både feminine sølvarmbånd fra Nordahl Jewellery, cool og rå læderarmbånd fra VirginStone og smukke oxiderede armbånd fra blandt andre Pernille Corydon. Sortimentet gemmer på armbånd i en lang række forskellige stilarter og designs, så du har mulighed for at finde ét, du synes om - eller måske flere, så du kan udskifte dem alt efter humør og anledning.

Når det kommer til armbåndsmode, er det vidt forskelligt, hvad både mænd og kvinder foretrækker. Mens nogle pynter sig efter reglen “Less is more”, eksempelvis med et klassisk stilrent armbånd fra Stine A, er andre gået i den stik modsatte retning og foretrækker et look med mange armbånd, eksempelvis de små farvestrålende perlearmbånd fra PerleMust, der oftets styles ved at bære 5-6 armbånd på på én gang. Det gode ved armbåndsmoden er, at den er så personlig og taknemmelig, at du helt selv bestemmer, hvordan du vil style den.

Tag et kig her i kategorien og bliv fristet af alle vores fine armbånd til kvinder og mænd. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen