Halskæder

Husker du scenen i Pretty Woman, hvor Richard Gere drillende klapper låget i på en blå smykkeæske, netop som en blændende smuk Julia Roberts lægger sin hånd deri? Eller scenen i Titanic, hvor en ung Leonardo DiCaprio tegner en meget letpåklædt Kate Winslet? Selvfølgelig gør du det. De scener er nemlig blevet ikoniske for filmhistorien, og er de scener, som de fleste af os husker efter at have set filmene blot en enkelt gang. Men hvad har de tilfælles? Jo, ser du. I begge film er omdrejningspunktet for scenerne en smuk og yderst værdifuld halskæde. I Pretty Woman bliver den ekstremt dyre halskæde et symbol på den kærlighed, som Richard Gere føler for den prostituerede Julia Roberts, der ikke er vant til at begå sig i en verden af overdådige kjoler og værdifulde smykker. I scenen fra Titanic er en blå safir halskæde det eneste, Kate Winslet har på. Den halskæde er sidenhen blevet døbt “Heart of the Ocean” pga. af dens vidunderlige azurblå farve og det faktum, at halskæden er udformet som et hjerte. En halskæde symboliserer følelser, og selvom ikke alle halskæder er udformet som hjerter, som i Titanic, så er det et smykke, som ofte har stor affektionsværdi hos folk, måske netop fordi det typisk bæres - ja - tæt ved hjertet.

Mens de to halskæder i ovennævnte film symboliserer status og et overklasseliv, så er det for den almene person typisk ikke selve værdien af en halskæde, der afgør den egentlige værdi. For de fleste kan en billig halskæde have lige så stor værdi, som en dyr halskæde. Ofte hænger det sammen med personen, der har foræret dem halskæden. Vil du derfor glæde kvinden i dit liv, så er det lige her, du har chancen for at gøre det, uden at det skal koste dig en formue. Tag eksempelvis et kig på vores store udvalg af smukke, enkle halskæder fra Nordahl Jewellery, som du kan købe til en meget fordelagtig pris i forhold til den glæde, den med garanti vil bringe modtageren. Er tegnebogen lidt tungere, skal du tage et kig på de fantastiske halskæder fra Georg Jensen, som blandt andet står bag den evigt populære margueritserie 'Daisy'

Her i kategorien finder du et stort udvalg af halskæder fra lang række webshops og populære brand i forskellige designs, stilarter og prisklasser, så du kan forkæle den person, du holder af med lige præcis det smykke, som passer til personens stil og hjerte.

(Psst… du behøver altså ikke forære den væk, hvis du finder en halskæde, du synes om. Det er også tilladt at købe en fin, feminin, rå, cool eller smuk halskæde til sig selv - vi skal nok lade være med at sige det til nogen!)

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen