Bæltetasker

Når du tænker på bæltetasker, hvad tænker du så? Hos de fleste giver ordet 'bæltetaske' associationer til gamle feriefotos af mor og far fra 80’erne og 90'erne, hvor far er udstyret med en bæltetaske for at opbevare diverse værdier og kontanter i sydens sol. I en lang periode har bæltetasker haft nogenlunde samme ry som tennissokker i sandaler, H2O-klipklapper og bøllehatte, men som med alle andre modefænomener, der i en periode er umoderne, følger en periode, hvor selvsamme fænomen er moderne. Den periode har for bæltetasker vist sig at være nu. Udseendet på bæltetasken har ikke ændret sig meget, og det samme gælder for dens funktioner. Der ses dog én ændring i brugen af bæltetasker. Mens det i 80’erne og 90’erne var smart (eller i hvert fald praktisk) at gå med bæltetasken, som den oprindeligt var tiltænkt - som et bælte rundt om livet - så minder den moderne brug af bæltetasken snarere om en almindelig taske.

I moderne tider har både unge mænd og kvinder taget modefænomenet til sig med åbne arme, og i en længere periode har man nu kunnet se bæltetasken om skulderen på unge personer, præcis som det er meningen med en lille taske. Det har dog typisk ikke været de farvestrålende bæltetasker, som eksempelvis dem fra Spiral Bags, der tidligere har været populære. I stedet har det været en klassisk sort bæltetaske i ægte eller imiteret læder, der har været fremme i modebilledet.

Forude af være smart, så er bæltetasken først og fremmest praktisk. I særdeleshed hos mænd, der typisk ikke har mulighed for at bære deres værdier i en taske. Mange vælger derfor i stedet at bære deres værdier i bukse- og jakkelommer. Men når du vælger at bære dine værdier i åbne lommer, gør du det samtidig meget nemt for tyveknægte - heraf navnet lommetyve - at komme i besiddelse af dine ejendele. Det vil vi helst undgå! Derfor er det super smart, at både mænd og kvinder har mulighed for at benytte sig at bæltetasken funktion og sikre sig mod tyveri. Det gælder ikke mindst, når du rejser på ferie til steder, hvor turister og lommetyverier er mere udbredt end i Danmark. Tag et kig i vores store udvalg af bæltetasker i alle afskygninger og find den du bedst kan lide fra brands såsom Eastpak, Adax, Versace, Pieces og mange flere. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen