Covers

En ny smartphone eller en iPad er en hel investering for mange. Smartphones bliver i dag brugt til så meget, at det nærmest er hele dit liv, der ligger på din smartphone, og har du prøvet at have din smartphone til reparation, ved du, hvor ensom man føler sig uden sin mobil. Derfor er det en god ide at anskaffe sig et ordentligt og holdbart cover til sin mobil, smartphone eller iPad, så din bedste ven ikke risikerer at gå i sort, hvis du er uheldig at tabe den.    

Mobilcovers til enhver

Covers til smartphones og covers til iPads findes i mange forskellige farver og størrelser og med mange forskellige funktioner. Der er folk, der gerne vil have et cover til deres iPads, som kan få iPaden til at stå, mens andre nyder et cover, der kun fylder bagskærmen og samtidig har en kant, der beskytter skærmen. Hvis et cover ikke er nok for dig, kan du også købe et tastatur til din iPad, så den bliver en lille computer, du kan have med på farten. Mobilcovers til smartphones findes som sagt i mange forskellige størrelser, fordi de passer til mange forskellige typer mobiler. Der er covers til iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S og tilmed også til den nye iPhone 7. Nogle af de covers, vi præsenterer til iPhones, kan bruges til forskellige telefoner, så hvis du opdaterer din iPhone fra en 5 til 5S, er det muligt at benytte det samme - der er ingen forskel, fordi størrelserne er ens.

Covers sikrer din smartphone mod skræmmer 

Erfarne smartphone-brugere er bekendte med beskyttelsesfilm fra Panzer. Det er en slags film, man klistrer på sin skærm, så skærmen er mere modstandsdygtig, hvis du skulle tabe den, og det kan derfor sikre, at din skærm er intakt efter de fleste fald. Er panzerglasset ikke nok, så kan du supplere med et cover til din smartphone, så du er sikret en mobil uden ridser og skræmmer i mange år. På Miloo finder du blandt andet covers af plastik og metal, og du kan også købe små tasker til din smartphone, så du er fri for at skulle have den liggende i lommen, pungen eller din skoletaske. Du kan finde helt enkle covers i neutrale farver, men du kan også finde mobilcovers, der følger modens tendenser, så din mobil bliver en slags accessorie. Så hvis du har lyst til at fuldende stilen med et mobilcover fra et kendt brand som Nike, Michael Kors, Haglöfs eller By Malene Birger, så finder du det hos Miloo.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen