Toilettasker

I denne kategori finder du et bredt sortiment af toilettasker og kosmetikpunge, som du kan få brug for, når du skal på ferie eller overnatte ude. En toilettaske er typisk inddelt i forskellige rum, der gør det muligt at opdele de forskellige ting og produkter, du har med dig på farten. I særdeleshed er de små sidelommer, der oftest er i en toilettaske eller kosmetikpung anvendelige. Dem kan du eksempelvis bruge til vatpinde, hårelastikker, hovedpinepiller eller lignende småting, som ellers blot ville ligge og rode rundt blandt det andet indhold.

I de fleste nyere toilettasker og kosmetikpunge er der desuden taget hensyn til de produkter, du typisk har behov for at have med dig i din toilettaske - ansigtscreme, renseprodukter, tandpasta, hårprodukter osv. - altså flydende produkter, hvor der er risiko for, at noget af det løber ud, hvis ikke du får lukket beholderen ordentligt eller hvis produktet får en hård medfart under transporten. Derfor er mange kosmetikpunge og toilettasker produceret med en vandtæt fór, der gør, at du blot kan vende vrangen ud på punge og vaske den ren uden at skulle bekymre dig om, at indholdet forvilder sig udenfor toilettasken og beskadiger de øvrige genstande i din rejsetaske.

Her har du mulighed for at vælge mellem en lang række fine, smarte og praktiske toilettasker og kosmetikpunge, så du nemt kan finde den model, som du bedst kan lide, til den billigste pris på nettet. Find et bredt sortiment fra eksempelvis Elodie Details, Royal Republiq, Tiger of Sweden og en lang række andre populære mærker lige her.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen